ETUSIVU

ESITTELY

KOIRAT

KASVATIT

PENTUJA

UUTISET

BLOGI

KUVAGALLERIA

Uutiset 2010.
 
Uutiset 2011.

UUTISET

21.9.2013
Kävimme Tampereella ryhmänäyttelyssä 31.8 ilman suurempaa menestystä, tuomarina toimi Suomesta Australiaan muuttanut Anu Lummevaara, joka antoi Klaaralle ensimmäisen H:n, eli hyvän.

Tampereen ryhmänäyttelystä viikko eteenpäin oli Australianterrierien erikoisnäyttely Klaukkalassa, johon olin ensimmäistä kertaa ilmoittanut oman koiran mukaan. Tuomarina toimi Ranskalainen Muriel Froelich.
Klaara sai erinomaisen, sijoittui nuortenluokassa toiseksi ja sai SA:n, joka merkitsi sitä, että pääsimme paras narttu-luokkaan mukaan. Monen nartun joukosta (Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 38 narttua) Klaara oli viidenneksi kaunein ja sai vara-SERTin. Voiko emäntä olla yhtään ylpeämpi pikku terrieristä!


© Anne Moilanen

19.8.2013
Mahtava näyttelypäivä Yyterissä Porissa!
Klaara esiintyi nuorten luokassa, sai erinomaisen ja SA:n, sijoittui paras narttu-luokassa toiseksi ja sai ensimmäisen SERTinsä!!
Minni esiintyi valioluokassa myös hienolla tuloksella, ERI2, SA
Vietimme mukavan päivän isolla seurueella, kiitos jokaiselle paikallaolijalle.
Mainittakoon vielä, Klaaran veli Luca (om. Mervi Ruohonen) oli rodun paras koira ja kasvattajaluokka, johon myös Klaara kuului, oli rodun paras kasvattajaluokka.
Alla kuva Klaarasta Porin ryhmänäyttelyssä.

© Anna Riutta-Salo

14.8.2013
Liian pitkä aika viime päivityksestä, kiitos muutamalle ystävälliselle henkilölle (Tunnistatte kyllä itsenne) pökkimisestä, että päivittäjä saa vihdoin hommansa tehtyä.

Koirarintamalla ei ole vuoden 2011 päivityksen jälkeen tapahtunut kummallisempia, näyttelyissä ollaan kierrelty aktiivisesti lähinnä Klaaran kanssa. Minni ja Iines pääsivät myös käymään kehässä, Iines kerran vuoden 2012 aikana ja Minni puolestaan useamman kerran. Minnille on pikkuhiljaa alettu vahvistelemaan ulkomaiden muotovalionarvoja, ja näin meneekin Minnin tuleva tittelirimpsu: (C.I.B) EE, RU, LV, LT, BALT MVA, EURCH. Johtuen Minnin EJ-rekisteröinnistä, C.I.B-tittelin vahvistaminen ei ole mahdollista.
Klaara on kasvanut ja kehittynyt ja hänellä onkin muutama paras narttu-luokkasijoitus plakkarissa. Klaara viettää aikaansa Lapualla aktiivisen sijoituskodin parissa.

Minnin kanssa aloitimme 2012 agilityn paikallisen seuran LAGU:n harjoituksissa ja Iines on päässyt myös agilityn makuun vuonna 2013.
Tässä pieni hipaisu kuluneisiin vuosiin, toivottavasti ei yhtä pitkää päivityskatkoa tulisi tapahtumaan. Tarkoitus olisi päivitellä hieman koirien kuvia tulevien viikkojen aikana.